Apparaten en accessoires
Soefganiots
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
20 porties
Ingrediënten
-
melk250 g
-
gedroogde gist30 g
-
bloem en een beetje meer om te bestuiven500 g
-
kristalsuiker75 g
-
boter75 g
-
eieren2
-
fijn zout1 tl
-
frituurolie en een beetje meer voor het invetten
-
100 g poedersuikerkristalsuiker100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
5 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
712 kJ /
170 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fatayer met kaas en munt
2u.
Harira
7u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Batbout met kaas
30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Karameltaart
3u. 50min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min